Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home3/dsdnoell/public_html/system/codeigniter/Common.php on line 130
*** DSD-Noell Romania - Echipamente Hidromecanice, Sisteme de actionare pentru poduri mobile ***
 
 

 
 
 
home page
site map
contact 
 

 

COMPANIA DSD NOELL

companie

Compania DSD Noell cu sediul in Wuerzburg (Germania) are o vechime de aproape 200 ani si reuneste din anul 2000 experienta a doua firme active in domeniul echipamentelor hidromecanice: DSD Stahlbau din Saarlouis si Noell Stahl und Maschinenbau din Wuerzburg.

Gama de produse si servicii oferite din cadrul echipamentelor hidromecanice cuprinde:

  • porti si stavile pentru ecluze si baraje de toate tipurile;
  • conducte fortate si tuneluri metalice pana la presiuni si dimensioni foarte mari;
  • poduri mobile de toate tipurile (basculante, giratorii, ridicatoare etc);
  • echipamente de actionare si comanda (mecanice, hidraulice si electrice);
  • reconditionare si modernizare a echipamentelor existente.

Aceste echipamente necesita sisteme de actionare foarte sofisticate din cauza fortelor mari si a sigurantei in functionare necesare. DSD NOELL poate asigura adaptarea perfectă a detaliilor legate de comenzi la cerintele dinamice ale acestor sisteme, folosind de fiecare data sistemele de comanda cele mai noi.

GRUPUL DSD STEEL

companie

DSD STEEL GROUP s-a format in anul 2004 ca o grupare de firme mijlocii, active, cu multi ani de experienta pe piata internationala, in doua sectoare de afaceri: contructii metalice (poduri, constructii speciale si echipamente hidromecanice) si mentenanta.

Inalta calitate si standardele de siguranta sunt si ele caracteristice intregului grup DSD. Incepand cu departamentul tehnic si pana la echipa de montaj de pe santier, angajati bine instruiti si cu multa experienta, familiarizati cu munca in echipa, formeaza baza succesului nostru.


 
 

Powered by MagicPixel.ro

end footer